tisdag 30 mars 2010

Bridal Ställ en gåva för livet

Att vara en brud är det mest minnesvärd upplevelse i en kvinnas liv. Den speciella dagen, vill varje brud att se sitt bästa och ser till att allt omkring henne är perfekt. Skenet på brudens ansikte är naturligt och kommer från lycka inom. Det hela börjar med de trevliga lukta bada salter, det växtbaserade behandlingar, den vackert skapade bröllopsklänningen, den coiffured flätor, till en förstärkning av ansiktsdrag med erforderlig make up, och slutligen den perfekta smycken pryder feminity av bruden, avslutar bröllopsljusen
se.

Fulländning av hennes utseende beror på att hitta brud som perfekt brudkläder smycken. Bruden kan hitta ett perfekt halsband att bära men kan inte hitta matchande örhängen eller höger armband eller armband eller ring för att gå med den. En brud som löser detta problem och sparar mycket tid. Brudkläder apparater är smycken tillverkade med avsikt att sätta ihop allt för det speciella tillfället. En brud som består av ett halsband, örhängen, armband / armband och en ring som passar och går bra ihop. Allt en brud behöver göra är att välja brud uppsättning som går med henne titta på bröllopsdagen.

Dessa bridal-TV har i olika metaller, som guld, silver, vitt guld och platina. Det är vanligt ädelmetall brud-uppsättningar och det finns brud ställer upp med ädelstenar, som diamanter, rubiner, smaragder, safirer etc. Valet av vilken typ av brud som beror på kostnader och överkomliga priser på bruden.

Om du är bruden, kommer du att ta största möjliga omsorg i valet av brud-uppsättning. Första är den uppsättning av kursen, men inte köpa den bara för att du älskar smycken uppsättning. Bröllopsljusen som i sig kan vara vacker, men du måste se om det matchar din klänning. Även en dyraste och vackraste brudklänning kan se illa om bäras med fel brud-uppsättning. Du vill inte ha något sådant att fördärva tillfället. Undersöka alla faktorer när man väljer brud som, i likhet med stil, kvalitet och rimliga priser.

Bridal uppsättningar ser bra ut eftersom de var avsedda att användas tillsammans. Alla större Jewelers lager flera stilar av brud-uppsättningar som passar alla budgetar. Du kan även använda din brud som efter bröllopsdagen. När man går ut på de romantiska middagar, kan du bära just dina örhängen eller du kan välja att använda just armband ibland, eller till och med halsbandet. Bara för att det är en brud-uppsättning behöver du inte hålla undan som ni gör bröllopsklänningen. Hur skulle det kännas att bära smycken på ettårsdagen och återuppleva den speciella ögonblick.

Kontrollera att brud som inte överskuggar helt brudklänning. Bröllopsljusen som ska passa i temat för bröllopet. Om brudklänning består av en viss typ av kristaller, då din brud som inte kan vara av pärlor. Tänk på det övergripande utseendet när man köper smycken för den stora dagen. Gång att tas hand om, allt du behöver göra är att uppleva känslan av tillfredsställelse och spänning med de många komplimanger kommer din väg.

söndag 28 mars 2010

Kan ett äktenskap överleva Otrohet?

Det är äktenskap och det är äktenskap. Du kan förvänta efterfrågan solen, månen och stjärnorna eller nästan ingenting. Det är en fråga om personlighet och perspektiv. Men det råder ingen tvekan om att det viktigaste i ett äktenskap, som i någon annan relation är ärlighet och verklig förståelse.

I ett äktenskap av det slag vi alla längtar efter att få, är trohet viktigt. Det innebär ett åtagande som är total och fullständig. Du uppsöka närmaste intimitet möjligt från någon annan, så räcker det kärlek du får. Vad kan vara mer lugnande, mer meningsfullt? Men en relation som intensiv, kommer med en prislapp.

Och otrohet i ett förhållande baserat på en sådan kärlek kan splittras. Ingenting kan fixa det första böterna oförsiktiga bristning. Förtroende är ruptured evigt. Det är ett svek som ger dig känslan plågsamt otillräckliga.

Du ser tillbaka genom prismat av tid och inse hur underbart didaktiska du var i din ungdom! Vid 25, svarta och vita skulle aldrig kunna samexistera. Men då händer liv. Och man inser att grå existerar, och det är ofta en zon som behöver mycket mer mognad och förståelse att bebo än du någonsin drömt.

När du har varit gift i nästan 27 år, den första lektionen lär du dig är att äktenskapet är en relation som, liksom människan själv, är ständigt morphing och utvecklas. Det är en ekvation där variablerna förändras svaren ständigt. Människor ibland kan leda gifta bor tillsammans med otrohet mellan dem. Barn, höst kärlek, kamratskap tillåta sådana relationer för att överleva.

Men i slutet av dagen, det är verkligen vad du vill ha från ditt äktenskap och partner. Du kan överleva otrohet (inte vi överlever allt?), Men det är rätt ord, inte sant? Överleva. Om du vill ha mer, måste du offra något. Att min vän, är den typ av djur.

onsdag 24 mars 2010

Celtic Wedding Rings

En relativt ny trend i vigselringen design har ökat i popularitet under de senaste åren och den är baserad på något som är allt annat än ny. Celtic vigselringar, band bröllop och förlovningsringar som är utformade featuring klassisk keltisk knut arbete pryder allt fler äktenskapliga fingrar än någonsin tidigare, kanske ända sedan kelterna själva. Vid ett tillfälle dessa ringar kunde bara speciella beställas från vissa företag och var mycket kostsamma. Men i dag, med den ökade populariteten av keltiska design, finns många juvelerare redovisade Celtic ringar och smycken av alla slag på en regelbunden basis.

Den bästa och vackraste Celtic ringar fortfarande kommer från företag som utformar de smycken och gör allt arbete själva. Special intrikata mönster kan vara anpassade beställas och det finns företag som kommer att arbeta dina initialer i en unik Celtic design för ditt bröllop band ... Inköp dina ringar från ett av dessa företag kan leda till att du har en sann enda i sitt slag ring som är helt unik för dig. Om du älskar Celtic utseende men vill spendera lite mindre, men du kan bara gå till din närmaste guldsmed och hitta en keltisk vigselring som passar din smak. Metoden du använder är helt upp till dig.

Celtic vigselringar tar sitt laced design från mönstret i de gamla kelterna, europeiska folken i områdena i England och Irland under de senaste hundra åren f.Kr. Vid ett tillfälle den keltiska civilisationen sträckte sig över större delen av Europa, men det är från Irland att de flesta av de keltiska traditioner och mönster har utläsa. Celtic vigselringar införliva den mest kända av keltiskt mönster, det sammanvävda lacework av grundformer, komplexare och överlappande i ett tydligt mönster.

Keltiska smycken, inklusive Celtic vigselringar, vunnit första popularitet bland anhängarna av neo-hedniska religioner som Wicca, men nu bärs av människor i många religioner som helt enkelt gillar utseendet av mönstren. Influenser av keltiskt mönster kan ses i många kulturer, traditioner och religioner i dag, framför allt i romersk katolicism som nu sedan länge antagit bilden av den keltiska korset som en av sina egna. Det förefaller naturligt att de intrikata, utsmyckade och vackert mönster av kelterna skulle återigen finna sin väg in i populärkulturen. Keltiska smycken började som förekommer i mainstream Amerika igen om tio år sedan, även om det har funnits i en eller annan form i evigheter innan dess.

Celtic ringar och andra keltiska smycken göra ett uttalande om den person som bär dem till resten av världen. Bär det står att detta är en unik och annorlunda person med sin egen stil och ett annat perspektiv. Ha en keltisk vigselring på fingret låter dig höra vissa saker också. Vanligaste är kommentaren, "Jösses, vilken gorgeous ring! Var har du fått det?

måndag 22 mars 2010

Billiga Har inte betyda Billigt!

Det är ett känt faktum att bröllop inte billiga. Många bröllop är nu trycker på £ 17.000 mark! Naturligtvis är alla brudar hitta sätt att hålla kostnaden nere, men håller bättre kvalitet och vad bättre ställe att börja än genom att söka efter billiga bröllop gynnar? World of Wedding förespråkar erbjuder fantastiska gynnas av exceptionell kvalitet till låg kostnad. Billiga bröllop gynnar kan lätt göras eller köpas färdiga än på mycket konkurrenskraftiga priser. Ingen brud vill att hennes bröllop gynnar vara av dålig kvalitet och gäster för att minnas sitt bröllop som "ett med billiga bröllop gynnar" och naturligtvis detta inte skulle vara fallet om du köper god kvalitet material.

Om du vill att ditt bröllop ska första klass på alla sätt, finns det något sådant som ett billigt bröllop fördel. Du får säkert vad man betalar för även om det är möjligt att hitta billiga bröllop gynnar i vissa butiker som World of Wedding förespråkar. Kvalitet, elegans och klass måste alla föregå kostnad när du söker efter gynnar kvalitet bröllop att leverera till dina gäster. Det är viktigt att om du gör bröllop för lådor som de är dekorerade med rosetter och blommor och fyllda med hög kvalitet mandel, godis, Dragéer eller hjärtan choklad. Likaså, om du gör traditionella bomboniere att näten är säkrade med vackra band och ätbara innehållet är av hög kvalitet i inredning och smak.

Du kanske vill erbjuda dina gäster oätliga bröllop gynnar såsom bröllop gynnar spelkort. Återigen kan dessa hamna ser ut som billiga bröllop björntjänst om de inte är vackert presenterade kanske i en samordnande organza påse eller en dekorerad elegant bröllop förmån box.

Billiga bröllop gynnar klart kan köpas och tillverkas även kvalitet komponenter måste användas på resultatet kommer att bli klibbig, billiga letar bröllop gynnar.

Efter planerar en så vacker och lyckad dag, är det sista du vill ha på dig dina gäster att lämna ditt bröllop mottagning tror att du har klippt hörn genom att erbjuda dem billig bröllop gynnar. Till exempel kan du sätta ihop några billiga bröllop förordar organza påsar och fylla dem med ett utbud av godis till era bröllop tema. Du kan välja ett litet bröllop för låda fylld med färg samordna godis. Båda alternativen föreslås här är av helt otroliga kvalitet, men prisvärd. Så kan du erbjuda gästerna billiga gynnar bröllop som inte ser ut som billiga bröllop gynnas genom att välja rätt leverantör. World of Wedding förespråkar är experter på att skapa kvalitet bröllop gynnar såväl som order sed.

lördag 20 mars 2010

Otrogen partner:7 Legitima Motiv för spionage

Skulle du spionera på din fuskar man eller hustru? Du tror att du ser tecken på en otrogen make. Behovet av att veta om din make är otrogen och exakt vilken typ av fusk sker är ofta stark. Det finns ett antal skäl till varför satsningen på att spionera är kraftfull. Här är sju:

1. Förtroende är en stor anledning, inte på din partner, men själv. Förmodligen en tid du har anat något är annorlunda eller ifrågasatte förändring av beteende hos din partner. Kanske du möter din fuska make eller fusk hustru och det möttes med avslag. Detta skapade ett enormt problem för dig eftersom en del av dig skrek, Hey, betyder det inte passar! Jag tror inte det! Att förneka denna del av er som vet sanningen, skapar en enorm inre kaos. Om sanningen som du misstänker att det har bekräftats, kan du ta ett djupt andetag och åtminstone få veta att du kan lita på dig själv. Du är inte galen! Spionage är ett sätt att bekräfta dina misstankar och litar mer fullständigt tarmen känslor.

2. Spionerar på fusk män eller fruar fusk ofta hjälper personen känner samhörighet med den partner som verkar vara ständigt flyttar. Det är ett sätt att upprätthålla kontakten och har någon slags anknytning till den här främlingen som en gång var välkänd. Är det inte det som spelet i Hide-och-försöker vi brukade leka som barn? Ibland finns, ibland borta. Det är åtminstone ett spel och ett spel är åtminstone en del kontakt, något engagemang. Du missar anslutningen och försöka hitta someway att upprätthålla banden.

3. Spionerar på en otrogen make kan vara ett ärligt försök att föra resolution till förhållandet. Du vill veta sanningen. Du upplever att något inte passar. Du misstänker att det är ett brott mot något. Du vill veta vad du är uppe mot. Du är inte villiga att stå klappa och vänta. Du är en person av åtgärder. Vill du ha någon form av rörelse. Du vill gå vidare med förhållandet. Du vill gå vidare med ditt liv. Du vet att det är svårt att behålla ditt förnuft när det kan vara denna stora elefant som ingen talar om. Vill du veta sanningen, sanningen i vitögat, hantera sanningen och vara fri.

4. Fusk män eller fruar fusk ofta, tyvärr leda till slutet för äktenskapliga relationer. Om du misstänker starkt att detta stämmer för din situation kommer du att vilja skydda sig juridiskt. Om det finns svek, lögn och bedrägeri gällande tredje part, kan andra former av bedrägeri förekommer ekonomiskt eller på andra områden av förhållandet. Ha "bevis" har en viss betydelse i vissa domstol system. Om du måste skydda sig juridiskt beror på vilken typ av affären mot dig och karaktären av din make. Läs igenom mitt "7 orsaker till Affair" för att fastställa den situation som är vänd mot dig. Om din make är någon som inte kan säga nej, vill inte säga nej eller agerar ut raseri, vänligen se till att vidta skyddande åtgärder.

5. Du kanske vill skydda dig medicinskt Om du misstänker att du har en otrogen make eller maka. Du kanske oroar sexuellt överförbara sjukdomar. Din hälsa kan stå på spel. Och, naturligtvis, måste du veta. Skam, skuld eller självupptagenhet kan vara så stark i din partner att det blir i vägen för ett ansvarsfullt sätt informera dig om de medicinska riskerna när en annan partner är sexuellt förs in ditt förhållande.

6. Ser tecken på en otrogen make ofta betyda hemligheter. Hemligheter work! Det finns inte mycket skrivet om effekterna av en hemlig i ett förhållande, men tro mig, i över två decennier av arbete med ansträngda relationer dag ut och dag in, har en hemlighet som har en kraftfull effekt. Det är den ökända elefant sitter i rummet som ingen vågar prata om. Människor vidta extraordinära åtgärder för att spets tå runt den, men den finns där. Känslomässigt, kan du inte missa det. Hemligheter är ett avlopp. Om hemliga kvarstår, är dess effekter kände i subtila men försåtligt sätt. Människor blir fysiskt sjuk, ibland så allvarligt. Människor blir deprimerade. Folk börjar göra tokiga saker. Barnen börjar agera ut, sluta uppnå, blir håglös eller uppvisar en rad andra symtom. Barn, eller nästa generation, gör ofta den känslomässiga belastningen. Du vill spionera eftersom du inte vill leva med en hemlighet. Du vill ta reda på sanningen. Du vill känna att frigöra kraften i den exponerade hemliga och möjligheten finns för healing, upplösning, en rik relation och ett produktivt liv.

7. Några av oss gillar drama. Såpopera scenarier och adrenalin baserade liv är ett kännetecken för vårt samhälle. Vi får Juiced eller pumpas upp ingå känslomässiga relationella trianglar som erbjuder intrig. Utan adrenalin, verkar livet tråkigt eller världsliga. Kanske en outtalad orsak till en affär kan vara att fläkten branden? Eller så kan du spionera på dina lura maken att behålla känslan av att vara vid liv en del av ditt liv.

tisdag 16 mars 2010

Att välja perfekt bröllop Catering

Catering är en viktig del i varje bröllopsplanering. Därmed en bra matleverantör behövs för att hålla vigseln gå på gott humör. En person som har en god måltid skulle vara på gott humör än den person som inte njuter av sin måltid.

Välja ett perfekt bröllop läge är viktigt för matleverantör. De flesta av de platser för bröllop erbjuder catering också själva. De tillåter inte catering från utomstående eftersom de har ett team med dem alltid. Därför är det bättre att undersöka om catering service som erbjuds på ett bröllopssällskap innan du ens fixa plats för bröllopet. Därför planerar en leverantör cateringservice sker också när man rusta upp platsen för vigseln. De flesta av bröllopet arenor har egna storkök eller de rekommendera någon för sin plats.

Med tanke på kvaliteten på maten som serveras med en matleverantör är viktigare än det ser ut i balsalar som finns i bröllopssällskap. Om matleverantör för en viss plats är inte upp till den standard du söker då är det bättre att byta plats om det behövs. Om bröllopssällskap tillåter utanför catering kan du välja en extern matleverantör som är bra catering. De flesta av de bästa rekommendationer som kommer från dig vänner och släkting som hade erfarenhet av en viss matleverantör. Om du hade en deltagit i ett bröllop som serveras du god mat så du kanske undersöka den matleverantör som tjänstgjort som bröllop och fixa ett kontrakt med honom för dig bröllop.

Checking out prisintervallet för menyerna de har för bröllopet är också viktigt. Några av storköken kan ha en meny för sig själva och de lagar mat Endast artiklar från den menyn. Om du har ett speciellt objekt som du vill inkludera i din bröllopsfest är det bättre att kontrollera med matleverantör huruvida de skulle förbereda sig som föda för dig. De flesta av storköken skulle utarbeta ett livsmedel som inte finns i deras meny också. De flesta av dem är duktiga nog för att förbereda allt du ber om. När du lägger förnödenheter till ditt bröllop menyn Kontrollera att allt är inom din budget. Fråga matleverantör om de ger något avsmakning. Välj en som har en provsmakning. Om du inte har smakat den mat tillagad av storkök finns det ingen garanti att du kommer att få den nödvändiga smak i den färdiglagade maten. De flesta av storköken ger en provsmakning så att du kan identitet, vilka objekt att välja mellan. Ge ett betyg för att de livsmedel som

söndag 14 mars 2010

Hiring A Wedding Planner

Planerar du ett lyckat bröllop kräver noggrann planering och utförande. A Wedding Planner kan hjälpa upptagen brud med viktiga detaljer om bröllopet planeringsprocessen. Ett bröllop, precis som alla andra projekt, kräver noggrann planering där budgetrestriktioner måste följas och tidsgränserna skall uppfyllas.

Om du blundar och tänker på de många aspekter och delar av ditt bröllop, måste du se möjligheterna för katastrofer är oändliga. Du får inte tänka på det så, men planerar ett bröllop är en komplex uppgift, och det kan bli ganska stressigt överväldigande och tidskrävande.

Dagens brudar är upptagen med sitt arbete i sina egna yrken och kanske inte har tid eller lust att ta på sig uppgiften att planera sitt bröllop. Genomsnittstiden mellan engagemang och bröllopet är 12 till 16 månader. På grund av den tid som bröllopet planeringsprocessen, kan du allvarligt överväga att anlita en professionell Wedding Planner.

Bröllopsplanerare är experter på att göra din speciella dag mindre stressande och mer organiserade. Även hyra en Wedding Planner kan kosta flera tusen dollar, men i gengäld kan du spara mycket tid, pengar och din sinnesfrid. Bröllopsplanerare bör vara beredda att hjälpa dig med design, ekonomiska, juridiska, etikett, och många fler frågor. Du behöver någon i ditt team som har yrkeserfarenhet för att hålla ihop allt.

Eftersom bröllopsplanerare är erfarna experter, de har erfarenhet av bröllop försäljare av alla slag. Oavsett din budget och personlig smak, kommer de att kunna rekommendera mottagning arenor, fotografer, eller någon annan närstående bröllop professionell service du kan behöva. Enkelt uttryckt kan de hjälpa och vägleda dig fatta välgrundade beslut. Mer specifikt kommer bröllopsplanerare hjälpa dig med följande uppgifter:

Utvärdera säljaren kontrakt och rekommendera förtydligande före undertecknandet.

Rekommendera potential storkök, florister, arenor mottagning, bröllop inredning klänning, bröllop officiants, etc.

Organisera och närvara vid bröllopet genrepsmiddagen.

Ge dig stöd och lösningar på oförutsedda händelser.

Slutföra ditt bröllop program.

Eftersom ett bröllop planerare kan bryta din speciella dag, välja en skulle kunna vara en av de viktigaste första steg du tar mot att planera din perfekta bröllopet. Försök att få rekommendationer från vänner och familj och samråda med sammanslutningar för bröllopsplanerare om hur man hyra ett bröllop planerare.

Du kanske inte har budget eller önskan att hyra ett bröllop planerare att planera ditt bröllop från början till bröllopsdagen. Det är fortfarande rekommenderar att du åtminstone samråda med bröllop planerare på några av de viktigaste inslagen i ditt bröllop. Tänk på att ditt bröllop din speciella dag och du vill känna dig som en gäst på ditt eget bröllop. A Wedding Planner kan hjälpa dig att lyckas.

fredag 12 mars 2010

Hur man affär säkrar sitt äktenskap

Äktenskap är mycket sällan en match made in heaven, och ofta kräver mycket mer arbete än vad många inser att de får sig in. Tillsammans med resan till föräldraskap, äktenskap är verkligen en av de större utmaningarna i våra liv.

Frågor är tyvärr en av de största orsakerna till separation och skilsmässa dessa dagar. Det är därför det är en bra idé att förstå vad du kan göra idag för att hjälpa affär-bevis ditt äktenskap under de kommande åren. Ibland kan en affär har redan kommit mellan dig och din make. Detta betyder inte att du inte kan vidta åtgärder så att det inte händer igen.

Tillväxt är en viktig del av äktenskapet som många människor tar för givet. En konstant känsla av tillväxten måste finnas i alla äktenskap. Om det inte får en partner känna att de går framåt och deras makar är inte, vilket ofta skapar en mur mellan dem. De känner som om de är långt ifrån varandra, eller inte på samma spår när det gäller tillväxt. Var noga med att ta tid varje dag för tillväxt inom ditt förhållande. Göra ett åtagande att göra en sak varje dag som kommer att dra ditt äktenskap, oavsett hur liten den är. Gör en plan tillsammans för att omförhandla ditt förhållande om du känner att du har fått ur spår.

Kommunikation är en nyckelfaktor i en framgångsrik relation. Om du har problem, sväng mot din partner, inte bort. Du absolut inte kan lösa ett problem i en relation genom att vrida utåt. Din relation måste bygga på en solid, underliggande vänskap. Vänner prata, skratta, dela och göra saker de är intresserade av varandra. Sluta inte vänner bara för att du varandras make.

Vissa saker i ert äktenskap bör bevakas som en hök. Det finns saker som bör hållas i högt värde i ett äktenskap, och hållas helig.

• Tid - hur du spendera din tid bör bevakas med avseende på ditt äktenskap och familj. Var är du tillbringa din tid? Be din partner om de behöver mer tid med dig. Tid med din partner bör avsättas och bevaras i hög gäller. Respektera den tid du spenderar med din partner.

• Mind - Vad upptar ditt sinne? Är din make ofta i ditt sinne? Tror du goda tankar om dem? Bedöma vad som finns på ditt sinne, och sätta ditt äktenskap in där om det inte redan.

• Energi - Var du lägger din energi, i synnerhet vardagen, är viktigt för ert äktenskap. Var är du lägger din energi? Är din energi investeras i ditt äktenskap, din familj, eller i mindre viktiga händelser i livet? Utvärdera din energi, och se till att det finns en rimlig balans mellan aktivitet, arbete, äktenskap och familj.

Slutligen, som ett framgångsrecept. Din relation har att tillgodose behoven hos de två inblandade personer. Förstå vad din partners behov så att du kan möta dem. Reda på vad dina egna behov och förmedla dem. Om dina behov inte tillgodoses, kommunicera och förhandla om dem. Låt inte förbittring bygga.

onsdag 10 mars 2010

Hur man köper en billig brudtärna klänning

Köpa brudtärna klänning försiktigt är mycket kritisk till ett bröllop. Ingenting får gå fel på D-dagen, det är en händelse i livet.

Intelligent köp av billiga Brudtarna klänningar

1. Forskning - god forskning är betydande för att köpa en bra dräkt. Ta dig tid, kolla igenom några tidningar för att få en rättvis bild av stilar, gå igenom Internet för att ta reda på om någon försäljning system och rabatter. Samla in broschyrer och pamfletter från affärer som säljer Brudtarna klänningar. Goda kunskaper kan hindra dig från att göra ett stort stort misstag.


2. Gör en checklista - Detta sparar din tid och energi. Ge tid att besluta om färg, stil, snitt, längd och viktigast BUDGETEN. Låt inte ägaren Sweet Talk dig att köpa en klänning du helt enkelt inte råd. Även när man köper en billig klänning, s rabatt komma väl till pass men se upp för falska löften och dåliga tyg att kompromissa med.

3. Shoppa - förstår inte orolig och minns skyndade kommer att skapa oro. Planera köp av brudtärna klänning, gör detta i förväg. Bestäm mer än 2-3 butiker på en gång. Alltid bära klänning att ha heltäckande bild av utseendet. Ta någon tillsammans med dig som kan lita på. Som känner din personlighet och kan ge dig en bra uppfattning. Ha ett öppet sinne, prova på allt men köpa en klänning som du känner dig bekväm och ditt eget jag. Klänningen är en återspegling av din personlighet.

4. Slutligt - detta är den tid då du behöver ta mest försiktighet. Placera så mycket noggrant sätta allt i skrift. Ge mätning till en professionell annars ett fel mått kan förstöra klänningen. Också öppet tala om förändringar som krävs i klänningen. Kontrollera med företaget eller klänningen designer. Undvik att ta på klänningen utan ordentlig identitet även om de erbjuder låga priser. De kanske bara säljer du polyester påstår att det är siden. Skriv fullständiga uppgifter om transaktionen på kvittot. Fix en dag för slutlig prövning.

5. Lagstiftning inte är en okunnig konsument. Lär dig dina rättigheter. Alltid betalar med kreditkort, så att få en redovisning av din transaktion. Detta är det bästa försvaret man kan ha mot bedrägliga butiksägare. Det finns lagar för att rädda dig i en sådan situation. Skriv inte på något slags kontrakt. För att undvika sådana problem, inte gå för en helt ny butik. Prova en testad och försökte butik i staden eller på Internet. Vid mottagande av en skadad klänning eller några ouppfyllda löften, i stället för att förstöra din dag skrikande, ta dem till lag och rädda din dag.

Att vara brudtärna är en hederssak och en ansvarsfull uppgift. Du måste se bra ut, komplettera bruden och hjälpa henne på de mest angelägna ögonblick i livet. Så förbered dig med stor försiktighet på denna dag måste du lägga din bästa fot framåt.

måndag 8 mars 2010

Hur du överlever din parters vänsterprassel

För att återupprätta en relation efter din make har haft en affär kan du prova det tricket:

"Men jag har förändrats, jag är en annan person."

Och ditt beteende kan faktiskt ha förändrats - en del av tiden.
Du av misstag kan fortsätta att anpassa på olika sätt eller ändra ditt beteende för att passa din uppfattning om vad han / hon vill.

Här är några problem med denna strategi:

Du troligtvis inte har förändrats alls, utan är i
reaktiva läge genom att svara på din svåra situation genom att "ta tag i sugrör." Det finns inget egentligen fel med detta. Men dessa förändringar vanligen saknar uthållighet eftersom de är födda utanför
reaktivitet.

Du och din make båda vet det. Chansen finns att du återgår till din vanliga mönster så fort värmen är borta, din make intuitivt vet detta. Han / hon, mest troligt, tänker: "Det här kommer aldrig att sista," då blir mycket misstänksam.

Dessutom kan dina ändringar ses av din make som ditt försök att manipulera honom / henne. Han / hon kan uppfatta dina ändringar som Sneaky strategi för att få honom / henne att åter begå.

Din make kanske börjar känna "hörn" och kommer troligen harmas dem, trots att de är vad han / hon har varit krävande under hela ert äktenskap. Sedan ännu mer utanförskap kan uppstå.

I detta scenario kommer du att förlora respekt och din make ska inte tro dig eller ens vet vad jag ska tro om dig. Vid den här tiden, han / hon är väldigt förvirrad över vad han / hon vill och försöka på förändrade beteenden, lägger du bara till den förvirrade känsla. Du blir förvirrande.

Folk vill inte andra som försöker att blidka dem. Och om det inte är sant för din make också, du kanske omvärdera hans / hennes lämplighet att vara en partner.

Generellt respekterar makar inte placation strategi, eftersom det inte verkar finnas någon "ryggrad". Det verkar inte finnas någon kärna själv.

Det är inte särskilt attraktiv.

Maken säger ofta något i stil med: Om du verkligen kan förändras så
lätt nu, varför inte du ändra när jag ville att du skulle år sedan?

Jag är rädd att det är för sent nu.

Sorg eller bitterhet framkommer ofta på denna punkt när han / hon stöter
nya beteende, funderar på vad som kunde ha varit, men
inte längre är "möjligt". Även makar med frågor ofta skyller dem på svikit make och / eller dåligt äktenskap ... köper inte in i den. Om omständigheterna och andra kan påverka vad vi gör, styr de inte det. Båda makarna måste ta ansvar för sitt eget beteende, rätt eller fel!

Det bästa tillvägagångssättet är att lugnt på nytt engagera sig för de vistas gift inom ramen för er båda antar en skälig andel av eget ansvar för problemen och lösningen. Om detta inte kan göras oberoende av det bör ske genom äktenskap rådgivning.

lördag 6 mars 2010

Otrohet: Hur "Mitt äktenskap Made Me Do It" är en undanflykt

Frågar någon varför de hade, är eller har en affär och du får höra något sånt här: "Jag har en usel äktenskap. Mitt äktenskap är död. Det finns ingen intimitet, utan sex, och ingen spänning. Kärleken är borta. Vi har vuxit isär. Jag kan inte stå äktenskapet. Det fanns ingenting händer i äktenskapet och affären bara hände. "

Dessa uttalanden är rationaliseringar och misslyckas med att "komma åt" de bakomliggande problemen.

Huvudpunkter

1. Det är som om ett äktenskap är ett djur Gone Bad. Ett äktenskap inte har ett liv i det egna. I verkligheten finns det inget sådant som ett "äktenskap". Ena är "gift" som en följd av att vissa löften och underteckna ett papper på en punkt. Efter att papperet har undertecknats, fortsätter två människor kommunicerar och agerar mot varandra på ett speciellt sätt som de hoppas ska hjälpa dem få vad de personligen vill ha. Precis som det inte finns någon "äktenskap" inte finns något sådant som en "relation." Det finns dock sätt att relatera där varje person är ansvarig. Ihåg komikern Flip Wilson (det datum mig) och hans "The devil made me do it" skit?

2. Vi idealiserar "äktenskap" eller "romantiska relationer" med förväntan som vi kommer att få vad vi vill, utan större ansträngning att starta upp. De filmer, populära offentliga tryck och romaner romantik / berättelser hjälper inte mycket här. Ett äktenskap är bakom de åtta bollen från början. "IT" inte kan vinna.

3. Från dag ett de flesta av oss inte har en aning om hur man får, bygga, vårda och bevara friska och intima sätt att relatera. Vi behöver 'love 101 "och det är inte där. Vi litar på experiment eller dåliga modeller.

4. Om "äktenskap" är död, varför i hela världen skulle man välja att ha en affär? Snacka om att hoppa ur askan i elden. Det är verkligen dumt. Du lägger till ett helt lager av svek och skam att så småningom kommer att leda till konsekvenser mer trängande än närmar sig din make / maka och sade: "Jag är verkligen olycklig. Vad jag gör med dig uppenbarligen inte fungerar. Jag vill ut. "Nåväl, kanske en del människor behöver mer problem och lidande.

5. Om "äktenskap" är inte bra, naturligtvis har jag inte titta på mig. Jag kan skylla på "det" eller det andra. Några av oss har svårt att se på mig. Vissa av oss vet inte hur man ska se på mig. Några av oss tänker aldrig på att titta på mig.

Tips: Om din partner / maka har och affär och skyller det på "äktenskap," gör inte köpa in den. Den "äktenskap" är inte problemet. Du är inte problemet. Din make / sambo valde affären på grund av okunskap, rädsla och otillräcklighet.

"Min Marriage Made Me Do It" är bara en av 7 frågor som beskrivs i min E-bok, "bryta sig ur affären." Mer information om orsakerna till andra typer av frågor och tips för att hantera dem, besök min webbplats.

torsdag 4 mars 2010

Bultande hjärta eller fusk Heart

Med Alla hjärtans dag runt hörnet du skulle bli förvånad över hur många människor som, istället för att köpa choklad, arbetar med en privatdetektiv för att bedöma exakt hur sant det sann kärlek.

Misstänker du att din Valentine eventuellt planerar på att köpa mer än ett kort i år?

Här är en kort lista över saker som kan tyda på din andra större spelar fältet:

Har hans eller hennes schema plötsligt förändrats? Vi talar inte om en övergång förändring på arbetsplatsen eller några timmars övertid. Nej, vad vi diskuterar här är en uppenbar förändring i deras schema. Stor tid hål som de inte kan eller kommer att förklara.

Detta är nummer ett tecken på att någonting är snett. Jag skulle våga säga att nio gånger av 10, när en kund lägger ut detta scenario för mig att det leder till en partner som är otrogen.

En annan sak att titta efter är utgifter. PENGAR. Har han eller hon plötsligt har mindre av det? Mer av det? Antingen kan vara en jätte röd flagga. Om du har varit tillsammans eller gift under en längre tid och din partners vanor utgifter eller tillgången till pengar har plötsligt ändrats, kan det vara en anledning.

I din egen bakgård?

Även titta på din egen bakgård. Din bästa vän, din granne, den nya dam eller herre som bor tvärs över gatan. Om din partner spenderar orimligt mycket tid där, kanske några frågor är i ordning.

Weekend resor eller utflykter med hans eller hennes vänner som inte är gemensamma bör också ses som en signal flare. Om du ställa frågor om deras position och inte få ett rakt svar, det finns kanske en anledning till varför.

Nu är detta inte sagt att alla personer som har hemligheter är fusk. Inte alla hemligheter är dåliga.

En liten anekdot för dig. Flera år sedan, mycket nära Alla hjärtans dag, blev jag ombedd att göra en utredning för en kvinna som misstänkte att hennes make var otrogen.

Denna kvinna hade goda skäl att tro att han skulle vara otrogen. Hennes man höll på att försvinna varje söndag morgon och inte återvända förrän väldigt sent på kvällen. Detta var mycket ovanligt och hade aldrig hänt under de 15 år de varit gifta. Hennes man vägrade att diskutera det med henne och inte ens försökt att göra upp en liten ursäkt.

Han vägrade helt enkelt att diskutera det överhuvudtaget.

Så, naturligtvis, tog vår klient att det fanns en annan kvinna.

Jag kommer inte gå in på alla detaljer av respekt för kunderna privatlivet. För att hålla en lång historia kort, var summan av kardemumman att denne herre faktiskt inte var en fuskare.

Denne man var kär i sin fru. Mycket så, faktiskt.

Varje söndag den här mannen skulle smyga ut för att arbeta på ett andra jobb så att han kunde köpa en speciell gåva till den kvinna som han älskade på Alla hjärtans dag. Han sparade varenda krona för att få precis rätt objekt. Det är hur mycket han älskade sin fru.

Bara för att du ser en röd flagga, utgå inte ifrån att din partner har gått vilse. Kontakta oss och vi kan lindra dina misstankar ett eller annat sätt.

Men om röda flaggorna är där, du betalar uppmärksamhet och om du är osäker, bör du och kontakta din professionella. Som en licensierad privatdetektiv, kan jag berätta att enligt min erfarenhet några av de mest våldsamma möten är mellan älskare i stundens hetta.

Inte under några omständigheter, försök att hänga efter, spåra, följa, etc. din partner. Fler gånger än inte, kan det förstöra förhållandet, men det kan också resultera i en situation som kan sluta illa - för dig eller dina andra större, eller båda.

Vi är välutbildade i dold övervakning, spårning, foto och video bevis och kan hjälpa dig om du tror att din bättre hälft har hittat en ny hobby.

tisdag 2 mars 2010

Var beredd på Wedding Jourtelefon

Att ha en liten påse som du kan göra (eller har någon i brudföljet carry) med dig hela bröllopsdagen kan hålla dig från att oroa dig för saker att hända, och att hantera dem när de gör det.

Medicin

Även om alla känner underbart på bröllopsdagen, det är fantastiskt vad några nerver kan göra för att kroppen. Huvudvärk, orolig mage och yrsel kan alla uppfostra sina fula huvuden rätt när du känner mest tryck.

Och det är inte bara paret.

Du kanske vill hålla i handen ett par saker för att alla skall må bra, eller åtminstone hålla dem upprätt under hela ceremonin. En tuggtabletter eller flytande antacida är ett bra sätt att lugna alla nervösa magar. Crackers och ginger ale är bra om också. För huvudvärk, kan du hålla några acetaminophen på sidan. Detta är oftast skonsammare för magen än ibuprofen, och kan tas utan mat.

Om bruden och tärnorna ska känna yrsel, då har dem omedelbart sitta ner. Yrsel kan orsakas av en massa saker, lågt blodsocker, nerver och allvarligare tillstånd. Om bruden eller brudgummen skulle svimma, kan LUKTSALT hjälpa till att återuppliva dem.

Klisterbindor är också bra för ömma fötter i för trånga skor.
Beauty fixes

För kvinnorna, kanske du vill ha ett par skönhet verktyg för att hålla alla som vill sitt bästa. Spare lip gloss och balsam är bra att hålla läpparna ser bra ut. En genomskinlig puder kommer att hålla näsan och pannan från skiner. Ha alltid en liten flaska tydlig nagellack också. Detta är bra för fastställande rhinestones som fallit av klänningar till försegling tårar i strumpor.

En liten borste och spegel kan också hjälpa till, medan hårspray och extra deodoranter är också trevligt att ha till hands. Bobby pins kan hjälpa de flesta hår kriser, men en locktång kan vara en tillgång också.

Diverse

Det är otroligt vad man kan behöva och aldrig tänka på. Till exempel, trodde ni att få extra rakt stift för corsages eller om buketterna föll isär? En liten sy kit är bra till för att fixa några små olyckor.

Fläckborttagningsmedel och krita är också bra att ha till hands. Om det skulle uppstå några fläckar som måste bort, den fläckborttagningsmedel är där. Om det är något på brudens klänning, då du lätt kan täcka det med krita, det fungerar bra och kommer inte att skada klänningen.

måndag 1 mars 2010

Skönhetstävlingar Through The Years, del 1

Skönhetstävlingar går tillbaka till 1921. I år såg den stora introduktioner av Skönhetstävlingar som vi känner idag. Första Pageant hölls i Atlantic City, kallad National Beauty Tournament. Men under 1921 också den allra första Miss America Pageant. Detta Pageant var ingenting som dagens festtåg, med representanter från varje stat. I själva verket hade den första Miss America Pageant bara åtta deltagare och vanns av en 16 år gammal, Washington, DC bosatt heter Margaret Gorman.

1922 och 1923, en första och sista inträffade i Miss America historia, samma flicka, vann Mary Campbell titeln två gånger, i två år. Detta ledde arrangörer att skapa en regel som sa att alla vinnare bara kan hålla en titel och aldrig berättigad till titeln igen.

Den sena tjugo-och trettioårsåldern var utan Miss America festspel, tack vare pressen och depressionen. När det kom tillbaka, omfattade aftonklänningar i tävlingarna. Sedan under senare år av trettiotalet, en tävling lades till som en valfri händelse för kvinnor i skönhetstävling. År 1938 blir det då en kategori som krävdes.

I en värld av Skönhetstävlingar Det stod snabbt klart att Miss America var mycket populär och sedan födelsen av Miss Universum, Miss World, Miss Junior och Miss USA Skönhetstävlingar inträffade på 50-talet. 50-talet såg också den första live TV Miss America Beauty Pageant

Sextiotalet var fyllda med första och i början av årtiondet, Miss USA krönt den första svarta kvinnan i historien, Corrine Huff. Sextiotalet gav också upphov till Little Miss Universum, Little Miss America, och Miss Teenage Amerika festspel. Vad världen inte visste då, var att år 1962 den nyligen krönte America's Junior Miss, Diane Sawyer, skulle en dag bli en av de mest inflytelserika journalister i världen.

Under åren Skönhetstävlingar fortsätta vara en scen för omedelbar framgång i varje generation, unga och gamla, och de verkar vara ett mål att varje liten flicka drömmer om. Alla drömmer om att höra den ständigt populära "Där är hon" låt, medan hon håller krönt en av de nya Pageant vinnarna.